Contact opnemen

Heb je een vraag? We beantwoorden je vragen graag. Vul ons contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Algemeen

Contactgegevens per locatie

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Verkopen is een vak apart, dat je niet zomaar onder de knie hebt. Daarom hebben wij de Fieldstars Academy ontwikkeld; een aantal trainingen en masterclasses die jou meer inzicht geven in het vak verkopen en jou uiteindelijk gaan helpen om je resultaten te verbeteren. Afhankelijk van je prestaties en het aantal gewerkte dagen dat je hebt gehad volg je een training, die elke keer een stapje ‘moeilijker’ wordt. Alles wat we je in die trainingen en masterclasses leren kun je niet alleen direct toepassen in je werk, maar ook daarbuiten. Je zult zien dat het je resultaten nóg beter maakt, waardoor je nóg meer kan verdienen!

Iedere verkoopmedewerker die bij ons gaat starten begint met een inwerktraject van vier werkdagen. In die vier werkdagen gaan wij er alles aan doen om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor de rest van de tijd bij Fieldstars. Jij gaat ervaren hoe is het is om bij ons te werken en of jij het werk bij je vindt passen. Voordat je echt zelf aan de slag gaat volg je eerst een training bij ons. Dan spreek je ook af wanneer je je eerste werkdag gaat draaien. Je werkt in die eerste vier dagen altijd samen met een van onze ervaren teamcaptains, die jou de beginselen van het vak verkopen meegeven. Na deze periode kijken we samen even terug en bespreken we hoe we verder gaan.

Jouw nieuwe collega’s hebben eigenlijk allemaal de leeftijd van 16 tot 23 jaar. Je zult zien dat je die langzaamaan meer als vrienden zal gaan beschouwen dan alleen als collega’s. We vinden het namelijk super belangrijk dat de sfeer onderling gezellig, relaxed en leuk is. Wat al onze medewerkers in ieder geval met elkaar gemeen hebben is dat ze hard willen werken, maar dat er ook ruimte moet kunnen zijn voor een geintje. Zij tonen allemaal doorzettingsvermogen, hebben een vlotte babbel, zijn enthousiast en eigenlijk vrijwel altijd goed gehumeurd. Zie jij jezelf hiertussen passen? Mooi! Vul dan ons aanmeldingsformulier in en voeg je bij de Fieldstars-familie.

Wij zijn het leukste fieldmarketing- en salesbureau van Nederland en zorgen iedere dag weer voor de perfecte bijbaan. We werken met trots voor onze mooie opdrachtgevers, met als doel voor hen zoveel mogelijk nieuwe abonnees, leden, klanten of donateurs te werven. Dit doen we met bijna 300 jonge en super gezellige medewerkers, die bij een van onze vestigingen in Nederland werken. Veel van hen doen dat naast school of studie, juist omdat ze dit werk makkelijk kunnen combineren met andere bezigheden. Wij vinden dat werken vooral ook leuk moet zijn. Daarom organiseren we regelmatig leuke evenementen zoals borrels op de vestiging of grote feesten.

Als je bij Fieldstars werkt ga je aan de slag als Fieldmarketeer om nieuwe abonnees, donateurs, leden of klanten te werven. Dit doe altijd voor een van onze mooie opdrachtgevers. Namens hen kan je dat op twee manieren doen; op een willekeurige drukbezochte locatie in heel Nederland of deur-aan-deur. Die locaties verschillen iedere dag, zo blijft het werk lekker afwisselend en zie je delen van het land waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Klinkt goed, toch? Vergeet dan niet even snel dat aanmeldingsformuliertje in te vullen… ;)

We kunnen kort zijn over hoe vaak je kan komen werken, namelijk hoe vaker hoe beter! Iedere maandagochtend geef jij aan ons door welke dagen je die week gaat werken. We verwachten wel dat je minimaal een dag per week beschikbaar bent om te komen werken, dat kan iedere dinsdag tot en met zaterdag. Op deze manier kun je komen werken wanneer het jou uitkomt. Als jij voor het grote geld wil gaan, en dat wil je, dan is het verstandig om je vaak in te plannen om te werken.

Dan kunnen we je feliciteren, je hebt namelijk een super verstandige keuze gemaakt! Als je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, dan belt onze recruiter je binnen twee werkdagen om je even kort te leren kennen. Als het klikt, dan plannen we je ook graag in voor een gesprek op de vestiging waar jij gaat werken. Dan leer je de vestigingsmanager kennen, die je nog meer zal vertellen over het werk wat je gaat doen.

Jazeker! Wij weten namelijk als geen ander hoe druk je het kunt hebben. Je geeft iedere week voor maandagmiddag je beschikbaarheid door voor diezelfde week. Zo kun je je werkdagen makkelijk om school, hobby’s, sport of festivals heen plannen. Wel zo flexibel, toch?

De werktijden hangen af van wat voor werk je bij ons gaat doen. Over het algemeen zorg je dat je ’s ochtends om kwart voor negen op jouw vestiging verschijnt. Dan heb je de tijd om rustig je dag te starten, speel je een potje pingpong/tafelvoetbal en pak je je spullen in die je gaat meenemen naar de locatie waar je die dag gaat werken. Je vertrekt samen met je team rond kwart over negen met auto’s waar wij voor zorgen. Meestal ben je tussen tien en elf uur op die locatie, waar je werkt tot vijf uur. In totaal werk je dus echt zes of zeven uur per dag, waarin je een hoop geld kunt verdienen! Na vijven keer je weer terug naar de vestiging, waar je nog wat kunt blijven drinken of eten. Dat verplichten we je natuurlijk niet, maar mag wel.

De minimum leeftijd die wij hanteren voor onze verkopers is 16 jaar. Wil je bij ons voor loterijen aan de slag, dan is de minimum leeftijd 18 jaar.
Den,Bosch,(‘s-hertogenbosch,Netherlands),,April,2019.,People,Shopping,And,Enjoying

Fieldstars Den Bosch

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Den Bosch

Ik wil solliciteren

Fieldstars HQ Haarlem

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars HQ Haarlem

Ik wil solliciteren
Utrecht

Fieldstars Utrecht

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Utrecht

Ik wil solliciteren
Rotterdam

Fieldstars Rotterdam

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Rotterdam

Ik wil solliciteren
Leeuwarden

Fieldstars Leeuwarden

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Leeuwarden

Ik wil solliciteren
Hilversum

Fieldstars Hilversum

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Hilversum

Ik wil solliciteren
Haarlem

Fieldstars Haarlem

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Haarlem

Ik wil solliciteren
DenHaag

Fieldstars Den Haag

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Den Haag

Ik wil solliciteren
Amsterdam

Fieldstars Amsterdam

Openingstijden

Contactgegevens

Solliciteren in Fieldstars Amsterdam

Ik wil solliciteren